OULUNKYLÄN KUNTOUTUSSAIRAALA

KunnonPäivä 1

Kunnon Päivä 1 on fysioterapeutin vetämä päiväkuntoutuspaketti, joka on suunniteltu hieman iäkkäämmille kuntoutujille, esim. veteraaneille tai muille 80+ senioreille.

Kunnon Päivä 1 alkaa klo 9.30 aamukahvilla ja päiväohjelman esittelyllä. Seuraavana ohjelmassa on suosittu tuolivoimistelu, jonka jälkeen fysioterapeutti pitää tietoiskun tasapainosta, ja samalla tehdään  tasapainoharjoitteita. Osallistuja saa mukaansa harjoitusohjeet kotiin vietäväksi.

Lounas nautitaan Ravintola Veljeshovissa, ja lounaan jälkeen nautitaan 30 minuutin hieronnnasta. Tämän jälkeen voi valita, haluaako mennä saunaan, uima-altaaseen ja porealtaaseen. Vaihtoehtoisesti voi osallistua myös ryhmäohjelmaan. Päivän lopuksi n. klo 14.30 nautitaan iltapäiväkahvit. Samalla keskustellaan päivän aikana saaduista kokemuksista ja kerrotaan lisää tarjoamistamme palveluista.

 

KunnonPäivä 2

Kunnon Päivä 2 on fysioterapeutin vetämä päiväkuntoutuspaketti, joka on suunniteltu hieman nuoremmille 60+ ja/tai hyväkuntoisille senioreille. Päivä aloitetaan yhteisellä aamukahvilla ja päiväohjelman esittelyllä. Seuraavana ohjelmassa on kuntosaliharjoittelua fysioterapeutin ohjauksessa. Ennen lounasta on vuorossa ohjattu rentoutusryhmä.

Iltapäivällä ohjelmassa on 30 minuutin yksilöhoito (30 min. niska-hartia-/selkä-/jalkahieronta tai akupunktio tai jalkojenhoito). Hoidon jälkeen pääsee rentoutumaan saunaan, uima-altaaseen ja porealtaaseen. Päivän lopuksi kokoonnutaan iltapäiväkahville. Samalla keskustellaan päivän aikana saaduista kokemuksista ja kerrotaan lisää tarjoamistamme palveluista.

KunnonPäiviä alettiin järjestää syksyllä 2015, ja päivistä on saatu hyvää asiakaspalautetta. Osallistujat ovat olleet tyytyväisiä päivän sisältöön, henkilökuntaamme, tiloihin ja laitteisiin sekä ruokaan.

KunnonPäiviä ja lisätietoja voit kysyä myyntisihteeriltämme, puh. (09) 7527 1046 tai myyntipalvelu@okks.fi.


Tervetuloa kuntoilemaan ja rentoutumaan!