OULUNKYLÄN KUNTOUTUSSAIRAALA

KunnonStartti

KunnonStartti-arviointi on jatkuvasti suosiotaan kasvattava ohjelma, joka antaa luotettavan ja mitattavan tiedon fyysisestä toimintakyvystä.

KunnonStartti tehdään WELMED-toimintakykylaboratoriossa, ja se sisältää asiakkaan haastattelun, alaraajojen lihasvoimien testauksen, tasapainon mittauksen ja kehonkoostumusmittauksen. Mittaustuloksia verrataan ikäryhmän suositeltuihin viitearvoihin.

KunnonStartti-arvioon sisällytetään tarvittaessa myös toiminnallisia testejä, kuten kävelynopeuden mittaus. Tehtävään koulutettu fysioterapeutti suorittaa tarvittavat mittaukset, joista kuntoutuja saa kattavan kirjallisen raportin. Omien tavoitearvojen ja suositusten perusteella suunnitellaan, miten kuntoa ja toimintakykyä tulisi ylläpitää jatkossa. KunnonStartti-arvioinnin tulosten perusteella voidaan keskittyä juuri niihin osa-alueisiin, jotka kaipaavat eniten harjoitusta.

Hinta 190 €.

KunnonTreenaajat-kuntosaliryhmässä olleille 4 - 5 kuukauden harjoittelun jälkeen uusintamittaus alennettuun hintaan. Kysy tarjousta!

 

Tiedustelut

Myyntipalvelu
puh. (09) 7527 1046