OULUNKYLÄN KUNTOUTUSSAIRAALA

AVOIMET TYÖPAIKAT

 

OSASTONLÄÄKÄRI

Tarjoamme osastonlääkärin työtä innostavassa ja monipuolisessa työyhteisössä sairaalatasoisella jatkohoito-osastolla lokakuusta 2017 alkaen. Palkka kilpailukykyinen.

Ota yhteyttä: Ylilääkäri Anna Myllynen, puh. 040 358 1537 tai anna-marja.myllynen@okks.fi

 

 

SAIRAANHOITAJAN HAKU/ MÄÄRÄAIKAINEN TEHTÄVÄ

Haemme SAIRAANHOITAJAA opintovapaan sijaisuuteen Oulunkylän kuntoutussairaalaan osastolle 2A. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kuntoutussairaala tarjoaa monipuolisia ikäihmisten kuntoutuspalveluja. Osastolla hoidamme sairaalatasoista jatkohoitoa ja kuntoutusta vaativia potilaita sekä geriatrista kuntoutusta tarvitsevia potilaita. Sairaanhoitajan tehtävänkuvaan kuuluvat mm. hoitotyön asiantuntijana toimiminen, lääkehoidon toteutus, sairaanhoidolliset toimenpiteet ja osallistuminen päivittäiseen hoitotyöhön.

Kelpoisuusehto: Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto, aiempi opistotason tutkinto, erikoissairaanhoitajan tutkinto, terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 200/2007) mukainen laillistus Suomessa. Työ edellyttää hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista.

Oulunkylän sairaskotisäätiö kuuluu Helsingin kaupunkikonserniin, ja säätiön ylläpitämä kuntoutussairaala on Helsingin kaupungin, HUS:n ja Valtiokonttorn sidosyksikkö.

Viimeinen hakupäivä on 10.9.2017. Hakemukset sähköisesti: hakemus@okks.fi

Lisätietoja: kehittämispäällikkö Minna Aittakallio, puh. 040 487 3941 tai palveluvastaava Minna Taalikka, puh.  050 355 6370

 

  

Voit lähettää avoimen työhakemuksen sähköpostiosoitteeseen
hakemus@okks.fi.
Lähetä hakemus, CV ja muut liitteet postitse tai sähköpostilla (rtf- tai pdf-muodossa). Mainitse hakemuksessa nimesi, posti- ja sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä tehtävä, jota haet. Lisäksi toivomme sinun kertovan itsestäsi. 

Käsittelemme hakemuksesi luottamuksellisena. Pidämme työhakemuksesi voimassa kolmen kuukauden ajan.